GEZOCHT: Engineer/tekenaar WTB – Installatiemonteur - Montagemedewerker - Lasser

Als jij iemand bent die vindt dat dingen moeten blijven zoals ze zijn omdat ‘we het altijd al zo doen’, dan pas je waarschijnlijk niet bij Limbraco. Wij bieden jou een werkplek met collega’s die niet vastgeroest zitten in ouderwetse gedachten en systemen. Wij geloven dat als alle neuzen dezelfde kant op wijzen, er niemand écht aan het denken is.

Werken bij Limbraco betekent werken in een hecht en snelgroeiend familiebedrijf. Met 30 collega’s werken wij elke dag aan de toekomst van de champignonsector. Wij geloven dat stilstand achteruitgang is, dat geldt voor onszelf én voor onze klanten. Wij innoveren echter niet alleen om de industrie en onze klanten vooruit te helpen, maar ook om onze medewerkers uitdagend en afwisselend werk te kunnen bieden.

Wij ontwikkelen, bouwen en installeren wereldwijd innovatieve teelt- en oogstsystemen voor de paddenstoelensector. Door processen van pluk- en snijbedrijven te automatiseren, robotiseren en optimaliseren brengen wij de kostprijs van onze klanten steeds verder terug.

De patenten voor onze nieuwste innovatie net aangevraagd, maar wij zien onszelf niet als uitvinders. Wij zijn gewoon een hechte club van 30 mensen die dingen beter willen maken. En daarvoor vergelijken we Limbraco niet met andere bedrijven, maar proberen we de beste versie van onszelf te worden.

Volgende week presenteren wij op de Champignondagen onze meest baanbrekende innovatie ooit. We staan aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Limbraco. Houd ons in de gaten.

In 2017 zijn wij genomineerd voor de Ondernemersprijs Horst aan de Maas. Wij zijn trots op dit videoportret dat vertelt wat wij doen en hoe wij in elkaar zitten.

Zorg jij er samen met ons voor dat wij onze voorsprong op de markt behouden? Bekijk de vacatures op: http://www.limbraco.nl/werken-bij
Of bel ons meteen op: 077 398 3359

Limbraco – Innovations to your success


To the news overview Dit bericht delen